Лип
15

Як з самогону зробити коньяк?

Опубликовано в Їжа, Кулінарія написал admin

Використовуючи народний продукт самогон, можна виготовити коньяк.

Самогон зараз набагато безпечніше пити, перевірено багатьма роками. А горілка, придбана в багатьох магазинах, і навіть не найдешевша, часто може виявитися не найкращої якості. Деякі види виробничої горілки за якістю набагато поступаються самогону. Щоб зробити коньяк, беремо самогон. Краще, якщо він буде не зерновий або картопляний, а плодово-ягідний. В ідеалі з винограду, і очищаємо. Це робиться так на 3-х літрову банку самогону, додаємо куплену в аптеці марганцівку 1-2 г на літр. І чекаємо випадання осаду, після потрібно акуратно процідити через пару шарів марлі. За тим береться: 1 жменя тонких перегородок з ядер волоських горіхів; додаємо 1 столову ложку хорошого сухого чорного чаю; 6-7 бутончіков гвоздики і 1 столова ложка кмину і стільки ж ванільного цукру; і лимонну кислоту на кінчику ножа. Після чого закрити банку кришкою і настоювати при кімнатній температурі кілька днів (не більше тижня). Перед вживанням процідити, і розлити в пляшки. Цей напій вигідно володіє м’яким смаком.

загрузка...

Добавить комментарий